Uvijeti poslovanja

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je AK Slukić d.o.. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) i pošalje narudžbu Prodavatelju, ili pošalje narudžbu pa artikl plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).
Putem web shopa www.medalje-pehari.com.hr kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.
Cijene su s PDV-om.
Valuta je hrvatska kuna (kn).
Istaknute cijene u Web shopu vrijede isključivo za kupnju putem interneta.

 

INFROMACIJE O PRODAJNOM MJESTU

AK Slukić d.o.o., Čakovečka 15, 40305 Nedelišće

AK SLUKIĆ društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, servis i usluge Nedelišće, Čakovečka 15, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem Tt-95/1873-2 s matičnim brojem subjekta upisa 070018754.

Temeljni kapital društva od 30 000,00 kuna uplaćen je u cjelosti.

Članovi uprave društva: Marija Slukić, Dejan Slukić, Martina Slukić.

Sjedište: Čakovečka 15, 40305 Nedelišće
Matični broj: 0859605
OIB: 90313890047

Žiro račun: 2340009-1116020362
kod PRIVREDNE BANKE ZAGREB d.d.


Kontakt telefon: 040/823-007 ; 091/585-0367 ; 091/524-3580
Adresa e-pošte:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NARUČIVANJE
Proizvodi se naručuju putem košarice i neopozivi su. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom (telefonom) s naznakom isporuke preostalih proizvoda. S isporukom tih proizvoda poslati će Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

 

DOSTAVA
Uvjeti dostave
Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem prijevozničke tvrtke.

Rok isporuke je unutar 3 radna dana, a rok počinje od trenutka kad AK Slukić d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili autorizacija kreditnih kartica bude odobrena. Dostava naručene robe naplaćuje se: paket do 5kg - 40kn, paket od 5 do 10kg - 50kn, a za pakete iznad 10kg - 90kn). U slučaju drugačijeg iznosa dostave biti ćete obaviješteni prije slanja paketa. Status pošiljke može se pratiti u rubrici "Moj profil".

Ukoliko je kao način plaćanja odabrano plaćanje pouzećem,upozoravamo cjenjene kupce da Hrvatska pošta naplaćuje proviziju za plaćanje pouzećem u iznosu od 3,66% od iznosa, a najmanje 8,90kn. Taj iznos nemožemo uračunati u Vašu narudžbu.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
AK Slukić d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici AK Slukić d.o.o.. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

REKLAMACIJE
U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni artiklom, isti možete zamijeniti za nešto drugo ili vratiti u zamjenu za novac unutar 8 dana od primitka artikla
Da biste  ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljki te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate.
Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je artikl koju ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan artikl.
Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 040/823-007 ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Kupac bi prilikom javljanja trebo znati broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.

UPOZORENJE
Upotreba i zloupotreba artikala koji se prodaju preko ovog webshopa, AK Slukić d.o.o. kataloga ili na neki drugi način, uključuje ozbiljni rizik za ozljede, invalidnost ili čak smrt. Kupci, korisnici i svi koji upotrebljavaju te artikle upoznati su sa rizikom ozljeda. AK Slukić d.o.o. nemože i neće biti odgovoran za zloupotrebu i nepravilno korištenje proizvoda prodanih preko webshopa, našeg kataloga ili na neki drugi način.

Medalje-pehari.com.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Uvjeti korištenja